kerstpakketten 2016 bestellen
Kerstpakkettenidee.nl
Twitter

U-vorm opstelling

Wat is een U-vorm opstelling?

In deze opstelling staan de tafels in een U vorm opgesteld en de stoelen staan en er achter met een kop tafel voor de voorzitter.
De deelnemers hebben een tafel en dus voldoende ruimte om te schrijven.
De U-vorm opstelling kenmerkt zich omdat de stoelen achter de tafels staan, en de tafels naast elkaar in een rij.

Hoe ziet een U-vorm opstelling eruit?

U-vormopstelling

U-vorm opstelling - U-vormopstelling voor een vergadering - www.vergaderlocatiealkmaar.nlVanaf de kop staan de tafels zowel links als rechts, in het vooraanzicht het je direct contact met nog een aantal tafels waar je zicht op hebt. De indeling noemen we een U opstelling.
De gezichten van de gasten hebben direct zicht op de spreker of scherm.
In deze opstelling is het statische en autoritaire manier van vergaderen waarbij heel duidelijk is wie de voorzitter is en er daadwerkelijk en hiërarchischer manier van een bespreking kan plaats vinden. Het is een directe manier van communiceren en een ideale opstelling voor een vergadering waarbij de voorzitter regeert.

In deze opstelling zijn de tafels direct geschakeld waar de gasten zitten. De voorzitter heeft direct zicht op alle deelnemers van de vergadering. Het is dan ook goede vergaderopstelling om effectief te kunnen vergaderen. Een cabaretopstelling is hier een variatie van.

Het voordeel van deze opstelling is dat er veel gasten tegelijk aanwezig kunnen tijdens de bespreking.
De U-vorm opstelling is beschikbaar voor veel personen afhankelijk van de grote van de zaal.

 

U-vorm opstelling tafels en stoelen

U-vorm opstelling - U-vormopstelling vergaderen - www.vergaderlocatiealkmaar.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U-vorm opstelling vergaderzaal

Het is een mooie gelegenheid om een aankondig te doen als voorzitter, voor al uw gasten. Ook ideaal voor een leuke presentatie waar iedereen goed zicht heeft op de voorzitter. De informatie zal ook goed worden ontvangen. Er zijn diverse andere vergaderopstellingen en elke opstelling heeft zo zijn eigen voordelen.

Vergaderopstelling op maat

Wat is het doel van uw vergadering of bijeenkomst?
Uiteraard is het afhankelijk van het doel wat u met de vergadering of bijeenkomst wilt bereiken. Het is dan ook belangrijk hoe u de vergaderzaal wilt indelen. Met een theateropstelling of u-vormopstelling voor een presentatie, tot blok opstelling voor een ronde tafel gesprek. Maak een verstandige keuze bij het opstellingen voor de vergadering of bijeenkomst.

We helpen u graag met het uitkiezen van de ideale opstelling en de juiste zaal om het maximale uit uw vergadering of bijeenkomst te halen. Of dat nu een presentatie, training, vergadering of workshop is: vertel ons uw doel en globale programma en u ontvangt een vrijblijvend offerte op maat.

 

Delen met uw zakenrelatie:
LinkedIn
Share