kerstpakketten 2016 bestellen
Kerstpakkettenidee.nl
Twitter

Theateropstelling

Wat is een theateropstelling?

In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld.
De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.
De theateropstelling kenmerkt zich omdat de stoelen zowel naast elkaar als achter elkaar staan in lange rijen.

Hoe ziet een theateropstelling eruit?

Presentatieopstelling

Theateropstelling - Bij een theateropstellingen staan de stoelen opgesteld in rijen naast en achter elkaar - www.vergaderlocatiealkmaar.nlVanaf het podium staan de stoelen in lange rijen achter elkaar.
De gezichten van de gasten hebben direct zicht op de spreker en het scherm.
In deze opstelling is het een eenzijdig verhaal en is er niet direct een ideale opstelling voor een vergadering.
Ook zijn er in deze opstelling geen tafels. Het is dan ook geen goede vergaderopstelling om effectief te kunnen vergaderen. Een cabaretopstelling is hier een variatie van.

Het voordeel van deze opstelling is dat er veel gasten tegelijk aanwezig kunnen zijn bij een presentatie. De theateropstelling is beschikbaar voor veel personen afhankelijk van de grote van de zaal.

Opstelling stoelen

Theater opstelling voor een vergaderzaal

Theater opstelling vergaderzaal

Het is een mooie gelegenheid om een aankondig te doen voor al uw medewerkers. Ideaal voor een leuke presentatie waar iedereen goed zicht heeft op het podium. De informatie zal ook goed worden ontvangen. Er zijn diverse andere vergaderopstellingen en elke opstelling heeft zo zijn eigen voordelen.

 

Vergaderopstelling op maat

Wat is het doel van uw vergadering of bijeenkomst?
Uiteraard is het afhankelijk van het doel wat u met de vergadering of bijeenkomst wilt bereiken. Het is dan ook belangrijk hoe u de vergaderzaal wilt indelen. Met een theateropstelling voor een presentatie, tot blok opstelling voor een ronde tafel gesprek. Maak een verstandige keuze bij het opstellingen voor de vergadering of bijeenkomst.

We helpen u graag met het uitkiezen van de ideale opstelling en de juiste zaal om het maximale uit uw vergadering of bijeenkomst te halen. Of dat nu een presentatie, training, vergadering of workshop is: vertel ons uw doel en globale programma en u ontvangt een vrijblijvend offerte op maat.

 

Delen met uw zakenrelatie:
LinkedIn
Share