kerstpakketten 2016 bestellen
Kerstpakkettenidee.nl
Twitter

Carréopstelling

Wat is een carréopstelling?

In deze carréopstelling staan een aantal tafels in een vierkant met de stoelen er omheen.
De deelnemers Kunnen makkelijk notities maken en ze kunnen elkaar goed zien.
De carréopstelling kenmerkt zich omdat elke de ruimte heeft, contact kan maken door de strategische invullen van de zit plekken.

Hoe ziet een carréopstelling eruit?

Blokopstelling
Carréopstelling - carréopstellingen is een vierkant met stoelen er omheen, met genoeg schrijfruimte - www.vergaderlocatiealkmaar.nlDe gezichten van de gasten hebben direct zicht op de spreker aan de tafel maar dan zonder scherm.
In deze opstelling kan iedereen goed zijn verhaal vertellen en is het een prime opstelling voor een vergadering.
Deze opstelling heeft vaak 4 tafels die aan elkaar zijn geschoven als een gesloten vierkant blok. Het is dan ook prima vergaderopstelling om effectief te kunnen vergaderen. De U-vorm opstelling is hier een variatie van.

Het voordeel van deze opstelling is dat er veel gasten tegelijk aanwezig kunnen zijn bij de vergadering maar dan in groepjes. De carréopstelling is beschikbaar ongeveer 16 personen per opstelling. Afhankelijk van de grote van de zaal kunnen meerder groepen worden gemaakt. Ideaal voor brainstorm sessies!

Opstelling stoelen

Carréopstelling - carréopstellingen is zeer geschikt voor een grote groep gasten - www.vergaderlocatiealkmaar.nl

Carré opstelling vergadering

Het is een mooie gelegenheid om direct met elkaar te communiceren. Als voorzitter sta je direct in oog met je gasten wat soms ook confronterend kan zijn. Ideaal voor een brainstormsessie of intensief overleg. de non-verbale lichaamshouding is letterlijk van dichtbij te zien is. Doordat iedereen goed zicht heeft op elkaar kan het ook een belemmering zijn voor introverte mensen.
De informatie zal ook goed worden ontvangen, waarbij iedere deelner genoeg ruimte heeft om te schrijven. Er zijn diverse andere vergaderopstellingen en elke opstelling heeft zo zijn eigen voordelen.

Vergaderopstelling op maat

Wat is het doel van uw vergadering of bijeenkomst?
Uiteraard is het afhankelijk van het doel wat u met de vergadering of bijeenkomst wilt bereiken. Het is dan ook belangrijk hoe u de vergaderzaal wilt indelen. Met een cabaretopstelling voor een presentatie, tot u-vorm opstelling of een ronde tafel gesprek. Maak voor u zelf de keuze bij het opstellingen voor het thema van uw vergadering of bijeenkomst.

We helpen u graag met het uitkiezen van de ideale opstelling en de juiste zaal om het maximale uit uw vergadering of bijeenkomst te halen. Of dat nu een brainstormsessie, training, vergadering of workshop is: vertel ons uw doel en globale programma en u ontvangt een vrijblijvend offerte op maat.

 

Delen met uw zakenrelatie:
LinkedIn
Share