kerstpakketten 2016 bestellen
Kerstpakkettenidee.nl
Twitter

Vergaderruimte Alkmaar

Ervaar de unieke vergaderruimte in Alkmaar

Bij de vergaderlocatie in Alkmaar verhuren we diverse vergaderruimtes. De vergaderruimte is zeer geschikt voor een vergadering van 40 – 60 personen. Vergaderen op een unieke landelijke locatie in ontspannen sfeer. De vergaderruimtes zijn modern ingericht met gratis WIFI in elke vergaderruimte.

Vergaderruimte Alkmaar

Lekker eten met een knipoog naar het boerenleven laten we u graag beleven. De kok verzorgt dan ook graag uw ontbijt, lunch en diner voor grote gezelschappen. De keuken serveert zoveel mogelijk gerechten uit de streek bereid met verse producten van eigen proeftuin. Proef het verschil van onze streekproducten met voedzame, gezonde gerechten die uw smaakpapillen zullen prikkelen. Het verse eten zorgt voor ontspanning en geeft een positieve boost om een weer een intensieve vergadering, training of workshop tot een succes te maken.

Vergaderruimte zoeken met een boerenlunch?

Vergaderen in Alkmaar - Vergaderruimte gezocht dichtbij Alkmaar - www.vergaderlocatiealkmaar.nlElke vergadering/teambuilding is goed te combineren met een vergaderarrangement of vergadermenu op maat. Daarnaast verzorgen we ook graag uw borrel, ook als u geen vergadering heeft! Gewoon een vrijdagmiddag borrel in een ontspannen sfeer, maar wel buiten kantoor samen met het team van collega’s. Wij zijn dagelijks geopend voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Neem dus gerust uw zakenrelatie mee naar onze vergaderruimte in Alkmaar voor een heerlijke zakelijke lunch of borrel.

 

 

Vergaderruimte Alkmaar ontbijt:

Een goed begin van de dag met broodjes, verse croissants van de warme bakker, vers gekookte eieren, vruchtensap uit de streek en een heerlijke kop koffie of thee. We hebben verschillende ontbijtarrangementen.

Lunch of brunchen:

vergaderruimte met vergaderlunch voor groepen met een heerlijke broodtafel - www.vergaderlocatiealkmaar.nlVan eenvoudige lunch met vers belegde broodjes en een snack tot een uitgebreid lopende lunch met luxe broodjes, sandwiches en warme buffetten. Alles met een uitgebreid drankenbuffet.

 

 

 

Vergaderruimte Alkmaar Diner:

Wordt het een ontspannen diner met een gezellig samenzijn met collega’s rondom Alkmaar? We bieden u diverse diners aan in buffetvorm. We verzorgen al jaren voor grote groepen diners zodat iedereen zijn eigen keuze makkelijk kan maken. De mogelijkheden en wensen die u heeft zijn grenzeloos. We hebben diverse thema buffetten die rijk gevuld zijn met verschillende gerechten met een knipoog naar het boerenleven. We bereiden de gerechten vooral met verse ingrediënten die we vaak zelf verbouwen of betrekken lokale boeren. Het boeren genot zit in ons bloed en stroomt door de hele organisatie. We hebben o.a. een heerlijk smikkelbuffet, dinerbuffet, Barbecuebuffet, steengrillbuffet. Maar ook ander themabuffetten zijn bespreekbaar zoals Noord-Hollandse stamppottenbuffet. we bespreken graag uw keuze.

Vergaderruimte Alkmaar Borrelen:

Na de vergadering even nabespreken en ontspannen van een drankje en een hapje nagenieten. Zo leert u uw medewerkers of zakenrelaties op een informele manier beter kennen terwijl u geniet van een lekker drankje en wat zoutjes of wat hartige hapjes.
De informele sfeer zorgt voor een goede afsluiting en saamhorigheid welke voor de teambuilding een prima aanvulling zijn.

Vergaderen op locatie vlakbij Alkmaar

Onze vergaderlocatie in de buurt van Alkmaar is uniek en landelijk gelegen in de gemeente Langedijk.
Dankzij onze goede ligging zijn wij goed bereikbaar via de A9 en de A7 aansluitend op de randweg naar de N9 van Alkmaar.
Onze vergaderlocatie is gelegen in het noordelijke gedeelte van Alkmaar in Zuid-Scharwoude.

Anders vergaderen in Alkmaar!

Uniek omdat het landelijke gevoel echt herkenbaar is de ruimte, het groen, de koeien en dat met een frisse boergeur in je neus.
Je komt terug op het platteland waar de rust overheerst en je totaal kan ontspannen zon de drukte van de stad Alkmaar.
Met voldoende parkeerplekken voor iedereen en gratis wifi die niet zal ontbreken is de mix van al deze ingrediënten een prima inspiratiebron voor efficiënte vergadering.

Goedkope vergaderruimte Alkmaar

Vergaderboerderij:

  • 1 x vergaderzaal, ca. 40 personen
  • 2 x ontvangst/brainstorm ruimtes, ca. 2x 40 personen
  • indeling in overleg
  • diverse vergaderopstellingen mogelijk
  • vergaderen aan statafels of in theatersetting.

Zeer geschikt voor vergadering, cursus of bijeenkomst.

Goedkope vergaderlocatie Alkmaar

Aantal deelnemers:

  • Geschikt voor vergaderingen van 6 tot 40 deelnemers / 1 ruimte.
  • Geschikt voor informele bijeenkomsten tot 120 deelnemers / 3 ruimtes.
  • Dagelijks mogelijk / Locatiehuur € 62.50 per dagdeel

Dit is de oude boerderijlocatie van deSwaan / Exclusief per groep af te huren.

>> Extra horeca & teambuildings activiteiten optioneel!

Wil je echt eens uniek vergaderen dan is de boederij echt een unieke vergaderlocatie.

Meer informatie = klik hieronder

Vergadering Noord-Holland - Vergaderen in NH te Alkmaar - www.vergaderlocatiealkmaar.nl

 

Alkmaar kaasmarkt (Bron:Wikipedia)

Er zijn nog vijf kaasmarkten in Nederland, namelijk in Alkmaar, Edam, Hoorn, Gouda en Woerden. Op de markten in Gouda en Woerden wordt nog echt gehandeld tussen de kaasboeren uit de regio en groothandelaren. De overige kaasmarkten zijn toeristische demonstraties of reconstructies uit vroegere tijden. Ze worden omringd met kramen die traditionele Nederlandse zaken verkopen, zoals klompen en natuurlijk kaas.

Delen met uw zakenrelatie:
Delen met uw zakenrelatie:
Facebook
Google+
http://vergaderlocatiealkmaar.nl/vergadernieuws-alkmaar/vergaderruimte-alkmaar/
LinkedIn
Facebook
Google+
http://vergaderlocatiealkmaar.nl/vergadernieuws-alkmaar/vergaderruimte-alkmaar
LinkedIn