kerstpakketten 2016 bestellen
Kerstpakkettenidee.nl
Twitter

Vergaderen in Noord-Holland

Ontspannen vergaderen Noord-Holland

Bij de Oude Swaan kun je ontspannen vergaderen. We bieden diverse mooie vergaderzalen vlakbij Alkmaar in Noord-Holland. Noord-Holland heeft unieke plekjes zoals Broek op Langedijk. Uniek door het platteland met z’n akkers en de bijzondere wateren in het ‘Het rijk der duizend eilanden‘. Een leuk ontspanning bezoek aan Museum Broekenveiling. Het is een historische vaarveiling en openluchtmuseum gelegen in Broek op Langedijk. Zo kan vergaderen in Noord-Holland leuk zijn!

Vergaderen in Noord-Holland

Vergaderen in Noord-Holland - Vergaderen De Oude Swaan - Vergaderen Noord-Holland - www.vergaderlocatiealkmaar.nlIn een bijzondere sfeer ver van de drukte van de kaas stad Alkmaar! Op de vergaderlocatie waant u zich in alle rust en ruimte om even weg te zijn van de dagelijkse werkdruk.
Met uitzicht over de akkers, een frisse boerenlucht in de neus, een van de kenmerken van de provincie Noord Holland. We zitten zo’n 20 minuten van strand en zee. Kortom het belooft een bijzondere vergadering te worden.
Onze mooie locatie is al van ouds een veel geboekte vergaderlocatie om samen, rustig en ontspannen te vergaderen of te brainstormen over diverse onderwerpen. Regelmatig worden er ook lezingen of cursussen gegeven door verenigingen, maar veelal zijn het bedrijven uit de randstad. Wij bieden een compleet vergaderconcept, als dat gewenst is, alles is bespreekbaar!

Vergaderruimte Noord-Holland?

De vergaderlocatie heeft de volgende vergaderlocaties te bieden:
Vergaderen op locatie met een landelijke sfeer, biedt ruimte voor zo’n 150 personen en is opgedeeld in 3 gedeeltes.

 • Een vergaderzaal geschikt voor een vergadering met 40 personen en afsluitbaar.
 • Een grote zaal in een L vorm die gesplitst kan worden in 2 gedeeltes maar is niet afsluitbaar, wel afzetbaar.
 • 1e gedeelte van de grote zaal (L vorm) is zeer geschikt als ontvangst ruimte met oude historie van Langedijk aan de wand.
 • 2e gedeelte van de grote zaal (L vorm) is zeer ruim opgezet en geschikt als vergaderruimte voor een grote groep van zo’n 60 personen

De vergaderzaal voor 40 personen:
We bieden een vergaderruimte van ongeveer 8 x 9 – 72 m2 welke vrij is om in te delen .
De vergaderruimte is voor 40 personen te gebruiken en daarbij heeft iedereen een ruime zit en kan er in diverse opstellingen gewerkt worden qua tafel indeling. De zaal is redelijk vierkant en heeft prima mogelijkheden voor diverse indelingen/opstellingen zoals een ronden tafel indelingen of het maken van een U vorm, handig voor een presentatie of cursus. Lange tafel vergadering, brainstormen met diverse kleine groepen, kortom mogelijkheden voldoende.

DVergaderen in Noord-Holland - Vergaderruimte De Oude Swaan - Vergaderen Noord-Holland - www.vergaderlocatiealkmaar.nle Noord-Hollandse vergaderzaal voor 60 personen:
We bieden een vergaderruimte van ongeveer 20 x 4-5 – 100 m2 welke vrij is om in te delen.
De vergaderruimte is voor 60 personen te gebruiken en daarbij heeft iedereen een ruime zit en kan er in diverse opstellingen gewerkt worden qua tafel indeling. De zaal is redelijk langgerekt en heeft goede mogelijkheden voor diverse indelingen/opstellingen zoals een ronden tafel indelingen. Voor kleinere groepen is het maken van een U vorm in de lengte handig voor een presentatie of cursus. Lange tafel vergadering, brainstormen met diverse kleine groepen, kortom mogelijkheden voldoende.

 

De ontvangstruimte voor 40-60 personen:

Deze ruimte is in het verlengde van de vergaderzaal van 60 personen en daarbij bevindt zich ook de entree tot de ruimte.
De ontvangstruimte bevat veel historische schilderijen uit Langedijk met diverse attributen die kenmerkend zijn voor de tijd van toen.
Door de karakteristieke opzet geeft het een ontspannen sfeer en is de ruimte zeer geschikt als ontvangstruimte om teĀ  vergaderen, cursus, koffie/lunch pauze of om gezellig na te borrelen als afsluiter van de vergadering.
De ruimte kenmerkt zich door diverse tafels en stoelen waar je kunt plaats nemen. Maar ook statafels zijn beschikbaar voor deze ruimtes, handig als je met veel gasten bent.

Vergadering NoordHolland - Unieke vergaderen rondom Alkmaar - www.vergaderlocatiealkmaar.nlDe vergaderzalen hebben de volgende kenmerken:

 • Gratis wifi in het hele pand.
 • incl. Flip-over met papier en stiften.
 • incl. Beamer en scherm.
 • Houten tafels en houten stoelen.
 • Toiletten en een apart invalide toilet.

Wat hebben we nog in Noord-Holland nog meer te bieden:

 • Gratis parkeren op eigen terrein.
 • Gratis gebruik van de ontvangstruimte, koffiepauzes of gezellig na borrelen.
 • De ontvangstruimte is ook zeer geschikt voor een gezellige informele bijeenkomst.
 • Buiten het pand is er voldoende ruimte voor frisse lucht en ontspanning.
 • 7 dagen per week beschikbaar
 • Klantvriendelijk personeel die alles naar wens verzorgen.

De vergaderzaal werd vroeger gebruik voor de melkveehouderij. De kenmerken van het bedrijf zijn nog terug te vinden in het gebouw. Het boeren gevoel zit dan ook in de roots van het bedrijf. De landelijke omgeving is kenmerkend voor het bedrijf. Nu is het al jaren een mooie locatie voor vergaderingen, cursussen en andere bijeenkomsten.
Rondom het de vergaderlocatie liggen de tuinbouw akkers waar de Langedijkers hun tuinbouw gewassen op telen.

Vergaderen in Noord-Holland

De Noord-Hollandse vergaderlocatie is gelegen in Zuid-Scharwoude aan de Swaan 18, een rustige landelijke bestemming waar over het algemeen maar 1 groep tegelijk aanwezig is.

 Vergaderzalen NoordHolland met een Vergaderlunch - Lekker onbezorgt vergaderen In Noord-Holland - www.vergaderlocatiealkmaar.nlExtra opties: Maak vergaderen in Noord-Holland leuk!

Toch liever anders vergaderen?

Onze Vergaderlocatie makkelijk vinden in Noord-Holland!

 

Dit zijn onze bedrijfsgegevens:

Vergaderlocatie Alkmaar, De Swaan 18, 1722 PW Zuid-Scharwoude (Noord-Holland), Nederland - Telefoon: 0226-391883 E-mail: info@vergaderlocatiealkmaar.nl URL:

 

Routebeschrijving vergaderlocatie Alkmaar:

Route

Uw locatie:

Meer onderwerpen over vergaderen

Een vergadering boeken bij Vergaderlocatie Alkmaar onderscheidend in Noord-Holland?

Druk op de button voor meer informatie

Vergaderlocatie Alkmaar reserveren - www.vergaderlocatiealkmaar.nl

Delen met uw zakenrelatie:
Delen met uw zakenrelatie:
Facebook
Google+
http://vergaderlocatiealkmaar.nl/vergadernieuws-alkmaar/vergaderen-in-noord-holland/
LinkedIn
Facebook
Google+
http://vergaderlocatiealkmaar.nl/vergadernieuws-alkmaar/vergaderen-in-noord-holland
LinkedIn