kerstpakketten 2016 bestellen
Kerstpakkettenidee.nl
Twitter

Vergaderen in Alkmaar

Alkmaar met heerlijk eten en drinken

Bij de vergaderlocatie in Alkmaar, houden we van lekker eten. Dat schotelen we ook graag onze gasten voor. Onze kok en zijn team verzorgen al jaren voor een goed ontbijt, lunch en diner voor diverse gezelschappen. Onze keuken serveert altijd en zoveel mogelijk voedsel uit de streek en van eigen akkers. Proef het verschil van onze streekproducten met meer voedzame, gezonde gerechten die uw smaakpapillen zullen activeren. Het eten geeft ontspanning en geeft energie om een weer een intensieve vergadering, training of congresdag tot een succes te maken.

Vergaderen met een ontbijt, lunch, diner of borrel

Vergaderen in Alkmaar - Vergaderen dichtbij Alkmaar - www.vergaderlocatiealkmaar.nlElke vergadering/bijeenkomst is te combineren met een vergaderarrangement of vergadermenu op maat. Daarnaast bent u ook welkom om bij ons te borrelen ook als u geen vergadering heeft maar gewoon in een gezellige ontspannen sfeer wilt borrelen met het team van collega’s. Wij zijn dagelijks geopend voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Neem dus gerust uw zakenrelatie mee naar onze vergaderlocatie in Alkmaar voor een heerlijke zakelijke lunch of diner of borrel.

 

Ontbijt:

Een goed begin van de dag met broodjes, verse croissants van de warme bakker, vers gekookte eieren, vruchtensap uit de streek en een heerlijke kop koffie of thee. We hebben verschillende ontbijtarrangementen.

Lunch of brunchen:

Van eenvoudige lunch met vers belegde broodjes en een snack tot een uitgebreid lopende lunch met luxe broodjes, sandwiches en warme buffetten. Alles met een uitgebreid drankenbuffet.

Diner:

Wordt het een ontspannen diner met een gezellig samenzijn met collega’s rondom Alkmaar? We bieden u diverse diners aan in buffetvorm. We verzorgen al jaren voor grote groepen diners zodat iedereen zijn eigen keuze makkelijk kan maken. De mogelijkheden en wensen die u heeft zijn grenzeloos. We hebben diverse thema buffetten die rijk gevuld zijn met verschillende gerechten met een knipoog naar het boerenleven. We bereiden de gerechten vooral met verse ingrediënten die we vaak zelf verbouwen of betrekken lokale boeren. Het boeren genot zit in ons bloed en stroomt door de hele organisatie. We hebben o.a. een heerlijk smikkelbuffet, dinerbuffet, Barbecuebuffet, steengrillbuffet. Maar ook ander themabuffetten zijn bespreekbaar zoals Noord-Hollandse stamppottenbuffet. we bespreken graag uw keuze.

Borrelen:

Na de vergadering even nabespreken en ontspannen van een drankje en een hapje nagenieten. Zo leert u uw medewerkers of zakenrelaties op een informele manier beter kennen terwijl u geniet van een lekker drankje en wat zoutjes of wat hartige hapjes.
De informele sfeer zorgt voor een goede afsluiting en saamhorigheid welke voor de teambuilding een prima aanvulling zijn.

Vergaderen op locatie vlakbij Alkmaar

Onze vergaderlocatie in de buurt van Alkmaar is uniek en landelijk gelegen in de gemeente Langedijk.
Dankzij onze goede ligging zijn wij goed bereikbaar via de A9 en de A7 aansluitend op de randweg naar de N9 van Alkmaar.
Onze vergaderlocatie is gelegen in het noordelijke gedeelte van Alkmaar in Zuid-Scharwoude.

Anders vergaderen in Alkmaar!

Uniek omdat het landelijke gevoel echt herkenbaar is de ruimte, het groen, de koeien en dat met een frisse boergeur in je neus.
Je komt terug op het platteland waar de rust overheerst en je totaal kan ontspannen zon de drukte van de stad Alkmaar.
Met voldoende parkeerplekken voor iedereen en gratis wifi die niet zal ontbreken is de mix van al deze ingrediënten een prima inspiratiebron voor efficiënte vergadering.

 

Delen met uw zakenrelatie:
Delen met uw zakenrelatie:
Facebook
Google+
http://vergaderlocatiealkmaar.nl/vergadernieuws-alkmaar/vergaderen-in-alkmaar/
LinkedIn
Facebook
Google+
http://vergaderlocatiealkmaar.nl/vergadernieuws-alkmaar/vergaderen-in-alkmaar
LinkedIn