kerstpakketten 2016 bestellen
Kerstpakkettenidee.nl
Twitter

Succesvol met Social Media

Ontdek hoe bedrijven succesvol inspelen op de kansen van Social Media

Succesvol met Social MediaWerk je in B2B en heeft je organisatie de eerste stappen op Social Media gezet, maar wil je dit naar een hoger niveau tillen en echte resultaten bereiken?

Dit exclusieve e-book met 101 B2B Social Media Case Studies helpt je daarbij. Deze unieke uitgave bevat aansprekende voorbeelden uit verschillende branches, zowel uit binnen- als buitenland. Je leert waarom B2B bedrijven Social Media gebruiken, welke resultaten ze hebben bereikt en wat hun aanpak is geweest. Je krijgt dus niet alleen inzicht in de succesfactoren en kansen voor jouw organisatie – maar ook een waardevol instrument om collega’s en leidinggevenden te overtuigen en te inspireren

Wat krijg je met dit E-Book?

  • 118 pagina’s met praktische voorbeelden uit meer dan 7 verschillende branches zoals Techniek, Zakelijke & Financiële dienstverlening, Handel & Logistiek, Industrie, Bouw, Automotive, Telecommunicatie en Technologie.
  • Inzicht in de manieren waarop MKB bedrijven en multinationals Social Media op een succesvolle manier in praktijk brengen en welke keuzes ze daarbij maken.
  • Inzicht in de concrete resultaten die ze hebben bereikt op het gebied van Marketing, Sales,  Service, Innovatie, Klantenbinding en Kostenbesparing.
  • Unieke strategieën en slimme campagnes waardoor je nieuwe ideeën krijgt.
  • Een instrument om collega’s te overtuigen en extra draagvlak te creëren.

Meer informatie: http://bit.ly/Succesvol-met-Social-Media

Delen met uw zakenrelatie:
LinkedIn
Share