kerstpakketten 2016 bestellen
Kerstpakkettenidee.nl
Twitter

Maandelijks inkomen opbouwen met beleggen!

Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.”

Online coaching training - De Slimste Belegger Expert Kansen - Maandelijks inkomen opbouwen met beleggenAfgelopen week kwam ik deze online training van Harm van Wijk tegen. Harm is al jaren actief en hij behaald indrukwekkende resultaten haalt met beleggen. Een van zijn portefeuilles staat op dit moment op 92% winst vanaf 1 januari. Gemiddeld staat hij nu met zijn portefeuilles op 29,8% vanaf 1 januari.

Harm geeft regelmatig gratis online trainingen waar hij zeer waardevolle inzichten liet zien. Beleggen houdt iedereen wel bezig. Beleggen is een leuke afleiding als je van spanning houdt en voortdurend wordt getrickerd om te kijken hoe de resultaten kunt verbeteren.

Harm deelt in zijn gratis online training drie geheimen van professionele beleggers. Hij liet bijvoorbeeld 1 bewezen strategie zien waarbij hij meer dan 20% rendement per jaar haalt met aandelen. Gewoon door het volgen van de pijlen.

Met 5 minuten per week kan je deze strategie volgen. Ook ideaal voor iedereen die een drukke agenda heeft.
En de risico’s zijn zeer beperkt door het gebruik van een stoploss. Het slechtste jaar (2008, toen de AEX 50% daalde) was -19%. Het beste jaar was +76%.

Harm heeft hiervoor zelfs een stuk software ontwikkeld waarmee je eenvoudig de groene en rode pijlen op je scherm krijgt. Op deze manier kun je eenvoudig kijken hoe deze strategie het in de afgelopen 25 jaar ze hebben gedaan.
Volledig transparant dus.

Hij laat ook een strategie zien met opties waarbij de software doorrekent welke opties je wanneer moet openen en wanneer je deze moet sluiten. Ook dit zag er weer zeer solide uit.

Harm geeft wekelijks opnieuw de online training, misschien is het ook iets voor jou!
De online training is gratis. Meldt je aan voor deze unieke live training.

Meld je aan via http://bit.ly/Maandelijks-inkomen-opbouwen-met-beleggen

Delen met uw zakenrelatie:
LinkedIn
Share